Сухе знежирене молоко, іноді зване сухим або знежиреним молоком, настільки ж поживно, як і свіже молоко, але зберігається довше і коштує дешевше.
Сухе знежирене молоко отримують шляхом видалення води з пастеризованого знежиреного молока. Воно містить 5% або менше вологи і 1,5% або менше молочного жиру і мінімальний вміст молочного білка 32%. Сухе знежирене молоко класифікується для використання в якості інгредієнта у відповідності з термічною обробкою, що використовується при його виготовленні. Існує три основні класифікації: висока температура (найменш розчинна), середня температура і низька температура (найбільш розчинна). Сухе знежирене молоко з розпиленням випускається в двох формах: звичайна або неагломерированная (не розчинна) і агломерированная (швидкорозчинна).
Купити сухе знежирене молокоКраще сухе молоко використовується в якості альтернативи свіжому молоку після розчинення у воді або шляхом безпосереднього додавання порошку в рецептуру, наприклад, для стандартизації змісту сухого екстракту або вмісту білка.
Знежирене молоко сухе в основному використовується в продуктах на основі відновленого молока (йогурт, молочний десерт, морозиво ...), в шоколаді, в кондитерських виробах, у дитячому харчуванні, у годівлі тварин.
Якісне сухе молоко отримують шляхом розпилювальної сушки, яка є найбільш широко використовуваним методом в молочній промисловості.
Можливі сфери застосування сухого знежиреного молока і їх перевагиМолочні продукти: альтернатива питного молока.
Кондитерські вироби: листкові кондитерські вироби (солодове молоко, нуга). Стабілізація піни і запобігання утворення пухирців, легкий смак молока, міцна текстура для жування, контроль кристалізації сахарози (завдяки вмісту лактози) і утримання води.
Молочний шоколад: відмінний смак, гладка і молочна текстура. М'яке покриття.
Випічка: хліб, торти, рулети. Харчова цінність, поліпшення смаку, поліпшення водоудерживающей здібності, розширення свіжості.
Морозиво: важливе джерело нежирних твердих речовин, регуляція білка по відношенню до жиру, стабілізація морозива.
Замовити поживне знежирене молокоСухе молоко має ті ж поживні елементи, що й свіже молоко, такі як білки, кальцій , вітамін D і вітамін А.
Знежирене сухе молоко є джерелом білка і його можна додавати рецепти для збільшення кількості білка (особливо для людей з захворюваннями, яким потрібен додатковий білок).
Дітям у віці до двох років не слід пити знежирене молоко або молоко, приготоване з сухого знежиреного молока, оскільки в ньому недостатньо жиру для здорового зростання.
Сухе молоко в спортіЩе в 1950-х роках у культуристів було мало варіантів отримання додаткового білка. Ті, які існували, мали жахливий смак, і їх було важко перетравити. Ось чому багато спортсмени почали використовувати сухе молоко, через його відносно високого вмісту білка і його легко калорій. Сьогодні, сухе молоко відійшло на задній план серед спортивних добавок, але воно все ще залишається відмінним варіантом для новачків, які хочуть дешево отримати додатковий білок і збільшення в масі.
Сухе знежирене молоко є розумною заміною протеїнового коктейлю після тренування, містить дуже мало жиру і досить рівну кількість білка і вуглеводів з цукру (лактози).
Купити сухе молоко необхідно, якщо вам потрібна дешева і доступна заміна протеїнового коктейлю. Адже ціна на сухе знежирене молоко низька і доступна будь-якому бажаючому.
Як приймати сухе знежирене молоко для набору масиДля отримання однієї порції коктейлю, необхідно змішати 100 г СОМ з 500 мл води і добре збовтати. Приймати 2 – 3 порції в день. Варіанти для прийому сухого знежиреного молока: вранці натщесерце, перед тренировокой, після тренування.
5 речей, які можна робити з сухим молоком
СОМ (Сухе Знежирене Молоко) необхідно зберігати в закритому вигляді в прохолодному, сухому місці, наприклад в шафі, до 1 року. Зберігайте відкрите сухе молоко в герметичному контейнері до 3 місяців в шафі або 3 роки в морозильній камері. Після перетворення в рідке молоко воно зберігається 5-7 днів в холодильнику або 3 місяці в морозильній камері.
- Ціна: 267 ₴